PRONTO ITALIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pronto Italia. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 20:40 Was het wachten waard .... Top pizza en calzone.
21 mei 2024 om 6:55 Beste Pizzeria in Sassenheim, smaak is zo lekker, met liefde gemaakt!
19 mei 2024 om 20:17 Gevraagd te snijden, dus niet. Vorige keer ook niet.
5 mei 2024 om 20:14 Pizza's waren weer heerlijk!
3 mei 2024 om 22:21 Mimooo
30 apr 2024 om 10:42 Op 2 pizza's waren er ingrediënten vergeten en er zat weinig tomatensaus op. Jammer, bestellen hier wel vaker maar valt de laatste paar keren elke keer een beetje tegen..
27 apr 2024 om 7:40 Normaal bestel ik pizza bij domino's maar wilde deze keer wat anders. Ik heb bij dit restaurant de pasta salmone en pizza met ham salami kaas en champignons besteld. Was echt heerlijk. De pizza was veel lekkerder dan gewend en de pasta had veel zalm.
2 apr 2024 om 21:05 Bij pizza waren zwarte olijven beloofd maar waren groene. Jammer. Verder was deeg beetje klef omdat de artisjokken niet voldoende waren uitgelekt. Niet voor herhaling vatbaar.
24 mrt 2024 om 23:24 Was weer erg lekker en goed op rijd geleverd
17 mrt 2024 om 22:03 Hoe lang het duurde voordat de bestelling aankwam is niet relevant Ik heb bv om 18.00 de bestelling gedaan, werd om 19.45 exact bezorgt Precies op de afgesproken tijd Wij vonden de kwaliteit iig zeer goedGroeten fam van Dijk
17 mrt 2024 om 19:52 Na 40 minuten stond er dat de bezorger onderweg was, echter na 15 minuten stond er wederom dat het 20 minuten duurde voor de bestelling er was. Uiteindelijk hebben we toch lang moeten wachten. Alle begrip dat het druk was, maar het was verwarrend
25 feb 2024 om 20:01 Pizza was niet warm