PRONTO ITALIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pronto Italia. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 15:37 lekkere pizza's! Niet helemaal heet meer maar wel smakelijk.
2 feb 2023 om 14:03 We moesten er lang op de pizza wachten met een paar hongerige kleine kinderen.
31 jan 2023 om 20:17 Superlekker pizza's gegeten voor 7 personen bestelt, pizza's waren allemaal heet, echt voor herhaling vatbaar!!
25 jan 2023 om 21:05 Cannelloni was ok, saus niet heel bijzonder, hoeveelheid was goed. Het stokbrood (met kruidenboter) was niks, droog en veel te hard.
22 jan 2023 om 21:13 Pizza was koud. Prosciuttio was echt niet smakelijk.
22 jan 2023 om 19:55 Echt lekker, snel, vriendelijk
21 jan 2023 om 21:31 Heerlijk :-)
20 jan 2023 om 22:53 Smakelijk, rond afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger.
14 jan 2023 om 19:59 Top!
12 jan 2023 om 8:32 Top!!! Pizza’s zijn heerlijk!
8 jan 2023 om 23:21 We bestellen altijd bij hun, maar de laatste paar keren valt het echt tegen. De calzone pizza's zijn koud van binnen en de groenten niet gaar. Een keer rauw champignon vind ik prima maar allemaal dat gaat me te ver.
2 jan 2023 om 10:14 Bestel geen salade caprese het stelt echt niks voor. We hadden ook een pizza carpaccio met extra parmezaanse kaas erbij besteld, maar die zat er niet op..